Hormonyoga (også kaldet hormonyogaterapi/HYT) er en metode til, på en naturlig måde, at stimulere og harmonisere hormonproduktionen hos kvinder.

Hormonyoga indeholder elementer fra Hatha yoga og tibetanske energiøvelser. Øvelserne er kraftfulde og dynamiske, med intensive åndedrætsøvelser som stimulerer æggestokke og andre endokrine kirtler bl.a. binyrer, skjoldbruskkirtel og hypofyse. 

Hormonyoga er relevant for alle kvinder over 35, som ønsker at bevare en sund og naturlig hormonbalance og er især gavnligt for kvinder i hormonel ubalance med symptomer som PMS, menstruationssmerter, PCOS, hormonrelateret barnløshed og kvinder med uønskede symptomer i overgangsalderen.

På kurset kommer vi ind på hormonforstyrende faktorer i din hverdag og hvordan du undgår dem, kost, vitaminer & mineraler.

Desuden arbejder vi med teknikker, der beroliger det parasympatiske nervesystem, da hormonel ubalance gør os mere sårbare overfor stress.


KOMMENDE KURSUS:

Datoer: kontakt mig for dato.

Tid: 9.00 - 15.00 begge dage

Sted: Køgevej 44 B, 1. tv.

           4000 Roskilde

Pris: 2.000 kr. incl. materialer & lydfil til hjemmebrug.

Hormonyogaterapi er relevant for dig:
Der gerne vil vælge en helt naturlig løsning, hvor du stimulerer kroppen til selv at afbalancere din hormonbalance.

Metoden har en effekt efter ca. 3 mdr. og du skal lave det ca. 25 min. lange program  5 gange om ugen, for at opnå denne effekt. Teknikkerne er ikke fysisk svære, men det er afgørende for dine resultater, at du på nuværende tidspunkt har overskudet til at gennemføre programmet.

HYT frarådes kvinder, der har haft brystkæft, har svær endometriose eller er generet af fibromer (kvinder med disse lidelser anbefales i stedet NHT).Hormonyoga er udviklet af Dinah Rodrigues.

Jeg er certificeret hormonyogaterapeut hos Dinah Rodrigues.

Læs mere om hormonyoga her